Martiro IT sistemi

Računalne mreže

Da bi dva i više računala mogla kvalitetno raditi zajedno u mreži (LAN-u), kako bi djelila svoje podatke, zajednički pristupala Internetu, pisaču, lokalnom serveru ili bilo kojem drugom mrežnom resursu, potrebno je ustrojiti odgovarajuću mrežu koja će uz minimalne troškove zadovoljavati sve potrebe korisnika. Takva se mreža u najjednostavnijem slučaju može sastojati od jednog kabela vrijednog 20 kuna, a može biti sklopljena od desetaka raznih uređaja koji pružaju određene usluge u LAN-u, poput Hub-a, Switch-a, Router-a, Print servera, Data servera, šume kabela i još koječega. Naravno, odgovarajuća pažnja im treba biti posvećena; jednostavnima minimalna a složenima daleko veća.

Veliko iskustvo u prepoznavanju vaših stvarnih potreba i realnih mogućnosti njihova povećanja u doglednom periodu od velikog je značaja za pronalaženje kvalitetnog i ekonomičnog rješenja pri projektiranju nove i nadogradnji postojećih računalnih mreža. Stoga će vam naša rješenja vaših problema donjeti uštedu pri investiranju i zadovoljstvo u korištenju, a uz minimalne troškove održavanja.

Pri izvođenju radova koristimo kvalitetne komponente Panduit parapet i samoljepljive kanale, utičnice RJ-45, Patch panele i spojne module, odnosno Airlive router-e, switch-eve i opremu za wireless LAN, čime u potpunosti udovoljavamo kategorji 5+ (5e) i kategorji 6.

Naravno, pri izvođenju instalacije za vašu računalnu mrežu s lakoćom možemo paralelno i vrlo ekonomično postaviti i instalaciju za telefonsku mrežu sa RJ-11 i RJ-45 konektorima.
www.000webhost.com